Facebook Ok Google plus
Phone
  • +373 79012880
  • +373 60265348
Selecteaza masina ta

Despre chirie auto în Chișinău,simplu și rapid

Arenda automobilelor în Chișinău este cât se poate de accesibilă cu ajutorul nostru, pe lângă posibilitatea de a arenda automobilul on-line sau direct de la aeroport beneficiați de posibilitatea de a prelua automobilul în chirie în oricare alt loc comod pentru dumneavoastră.

Cu automobilul în chirie puteți să călătoriți prin și înafara țării, să construiți o afacere, să vizitați o festivitate, sau să faceți orice altceva pentru ce este nevoie de un transport calitativ. Automobilele în chirie de la noi vă pot ajuta în orice scop deoarece ele vă ușurează deplasarea și vă oferă confort, astfel vă eliberează de griji și gânduri suplimentare.

Chiar dacă nu aveți permis moldovenesc, avem o soluție și pentru dumneavoastră: acceptăm permisele internaționale de conducere, prin urmare arenda auto de la noi este mai simplă decât vă imaginați, chiar dacă nu sunteți originar din Moldova.Termeni şi Condiţii

Închiriați un automobil în Chișinău de la noi și fiți sigur că ați ales compania potrivită cu care să colaborați în baza unui acord avantajos, fără riscuri, calitativ și accesibil.


 

18 Februarie 2015

 

Înapoi la pagina «Publicații»