Facebook Ok Google plus
Phone
  • +373 79012880
Selecteaza masina ta

Închirieri auto în Chișinău direct din Aeroport

Arenda auto la aeroport este ceea de ce au nevoie majoritatea persoanelor care doresc să aibă propriul transport în arendă, pur și simplu deoarece arenda auto direct de la aeroport este comodă și economă din toate puntele de vedere. CONTACTAȚI-NE

O dată ce sosiți în țară deja dispuneți de propriul transport și nu mai aveți nevoie să așteptați arendatorul să vă aducă automobilul la locul detinației, deoarece împreună cu noi automobilul pentru arendă vă așteptă la parcare chiar dacă încă nu ați sosit în Moldova. Acesta este avantajul principal pentru care arenda auto la aeroport este atât de apreciată de toți clienții.

Cu atât mai mult oferim la libera dispoziție a clienților un asortiment larg de automobile în chirie, de la cele mai simple modele la cele de lux, astfel indiferent de necesitățile pe care le aveți, le veți îndepliniți cu ajutorul automobilelor în chirie de la noi.

În caz de nu doriți să vă complicați deplasarea, există posbilitatea de a arenda automobil cu șofer, deoarece circulația într-o țară necunoscută poate presupune unele probleme de orientare, iar dacă nu doriți să arendați un atutomobil cu șofer, atunci puteți să comandați un GPS navigator pentru automobilul în chirie.

17 Iulie 2018

 

Înapoi la pagina «Publicații»