Facebook Ok Google plus
Phone
  • +373 79614735
  • +373 79012880
Selecteaza masina ta

Chirie mașini 24/24 Moldova

Compania noastra ofera servicii de chirie auto Non-Stop in Moldova si Chsinau Aeroport. Suntem axati la dorintele Dumneavoastra si ne asumam responsabilitatea sa oferim serviciu inalt de deservire pentru toti clientii nostri. Noi va oferim siguranta, comfort si cele mai bune oferte si preturi in Chisinau.

Serviciul de chirie auto a devenit destul de popular in zilele noastre si este accesibil desigur pentru persoanele care au atins virsta de 23 ani si au experienta minima de 3 ani la volan. Serviciul chirie auto este destul de convenabil sa il folositi atunci cind aveti nevoie sa plecati undeva in vacanta, pentru calatorii cu familia si prietenii, chiar si pentru intilniri de afaceri.Serviciul chirie auto este la fel de actual si pentru cei care deja au un automobil.

La dispozitia Dumneavoastra avem un asortiment larg de automobile dotate cu tot necesarul pentru siguranta si comfortul Dumneavoastra. Pentru a va face serviciul de inchirieri auto inca mai comod si convenabil, noi va oferim posibilitatea sa primiti automobilul direct la Aeroport la orice ora si la orice timp, ce va ajuta sa economisiti timpul si banii. Rezervati automobilul preferat online pe site sau pentru mai multe detalii luati legatura cu un operator. La noi veti gasi tot de ce aveti nevoie, iar noi suntem bucurosi sa colaboram cu Dvs!

14 Ianuarie 2016

 

Înapoi la pagina «Publicații»