Facebook Ok Google plus
Phone
  • +373 79614735
  • +373 79012880
Selecteaza masina ta

Oferte și reduceri la chirie auto în Chișinău

De regulă, cel care vrea să ia o mașină în chirie, nu deschide primul site pe care l-a găsit și nu arendează o mașină la întâmplare. Din categoria dată fac parte mai ales cei care vor să închirieze în Chișinău un automobil pe termen lung. Aici trebuie să studiezi minuțios companiile de rent a car din Moldova, apoi s-o alegi pe cea care ți se potrivește. Dacă vii pe mult timp, cu familia în vacanță, nu ezita să ceri echipament adițional, scaun auto pt copii, GPS, etc.

Condițiile rezervării și închirierii unei mașini în Chișinău sunt la vedere, pe site-ul companiei, dacă ai neclarități ai tot dreptul să soliciți informații suplimentare. Cel mai bine să îți rezervezi vehiculul dorit din timp, pentru ca firma de chirie auto să poată să-ți pună la dispoziție acea mașină, sau să-ți ofere una similară în caz de indisponibilitate.

Dacă ești client fidel companiei noastre de chirie automobile în Moldova, fii sigur că o să ai parte de reduceri de preț. Astfel vei fi răsplătit pentru fidelitate, cu bonusuri și călătorii mai plăcute. Compania dă jos prețul pentru tine. Vino să te convingi!


 

28 Decembrie 2014

 

Înapoi la pagina «Publicații»