Facebook Ok Google plus
Phone
  • +373 79614735
  • +373 79012880
Selecteaza masina ta

Sfaturi utile pentru a închiria maşină în Chişinău

Pentru stilul de viaţă al omului modern, chiria automobilelor a devenit o necesitate nu un moft. Dacă planifici o călătorie de afaceri sau o vacanţă în Moldova, cel mai bine, este să apelezi la un serviciu de închirieri auto din Chişinău. Celelalte mijloace de transport ca trenul sau autobuzul, nu îţi pot oferi siguranţa şi rapiditatea de care posibil ai nevoie.

Când apelezi la o firmă care dă în chirie automobile în Moldova, rezervă-ţi câteva clipe şi informează-te referitor la tipul şi clasa de maşini pe care compania de rent a car din Chişinău o propune spre închiriere. Fii sigur că stăpâneşti toată informaţia necesară înainte de a face o rezervare online.

Adesea există condiţii impuse de agenţiile de închirieri auto din Moldova, care necesită costuri suplimentare, de exemplu: asigurarea obligatorie, taxe de drum, asistenţă non-stop etc. Firma noastră de chirie automobile, nu percepe extra costuri pentru toate aceste lucruri. toate sunt incluse în preţul pentru chirie. Trebuie să consulţi minuţios site-ul companiei de arendă auto Moldova, iar dacă nu găseşti informaţia dorită, apelează unul din numerele de telefon de pe site.

Astfel, un agent al companiei de chirie auto te va informa detaliat referitor la servicii, preţuri, reduceri etc.Asigură-te că închiriezi o maşină în Moldova sau la aeroport Chişinău de la o firmă licenţiată de închirieri auto, pentru că există o mulţime de companii fantome care oferă spre chirie maşini vechi, în stare deplorabilă. Nu te lăsa ademenit de preţurile mici pe care astfel de companii ţi le propun, adesea te costă mulţi nervi şi bani aruncaţi în vânt.

28 Decembrie 2014

 

Înapoi la pagina «Publicații»