Facebook Ok Google plus
Phone
  • +373 79012880
Selecteaza masina ta

Chirie automobile in Moldova, Chisinau

Rezervează on-line sau sună acum la

Tel.: +373 79012880 (Viber/Whatsapp)

Chirie auto in toata Moldova, Chisinau si Transnistria la cele mai mici preturi
Suntem o companie de închirieri automobile din Chișinău, apărută pe piață de foarte mult timp. Avem o bază largă de clienți existenți și noi, care sunt satisfăcuți de serviciul de chirie automobile pe care îl oferim. Toți vor să profite de un serviciu de rent a car de înaltă calitate, fără taxe ascunse, fără mașini defecte sau alte lucruri neașteptate. Orice persoană care vine să închirieze un automobil de la compania noastră, obține informația într-un mod transparent, primește un contract de chirie auto în Chișinău, cu termeni și condiții clare și bine puse la punct.

Închiriati automobile în Chișinău direct de la compania noastră, fără intermediari , este simplu si rapid. Astfel vă asigurați că nu veți fi nevoit să mai scoateți din buzunar bani în plus. Pe site-ul nostru găsiți multe automobile, separate după criterii, pentru că respectăm timpul vostru. Alegeți automobilul pe care doriti să-l luați în arendă în Moldova, analizați opțiunile și criteriile mașinii . Dupa ce v-ați convins că automobilul solicitat spre chirie de către dvs este în parcul nostru auto , imediat purcedeti la rezervarea lui. Alegeti data ora, modelul masinii si celelalte particularitati. Daca veniti în Moldova de peste hotare indicati locatia de unde vreți să preluați mașina la aeroportul Chisinau sau in oficiul nostru central rent a car. În cazul în care vreți să preluați automobilul din aeroportul Chișinău, indicați și nr. Zborului. Pentru a închiria automobil în Moldova de pe site-ul nostru nu este nevoie de carte de credit, se face simplu si doar cu câteva clickuri.

Imediat dupa rezervare vă vine pe poșta electronică o scrisoare de confirmare. Este de dorit să imprimați copia si veniti cu ea în data respectivă ca să vă ridicați automobilul solicitat prin rezervare. Închiriati automobilul dorit în Moldova chiar daca sunteti peste hotare, vedeti detalii pe site. Va dorim succes!

Chirie auto Chisinau, Botanica, Buiucani si Aeroport la cele mai mici preturi
Când apare necesitatea în transport personal, o decizie bună este închirierea unui automobil. Dar apare și întrebarea: cum să arendez un automobil astfel încât să rămân satisfăcut și să nu am bătăi de cap? Acestei întrebări este destinat acest articol. Vă dăm 7 sfaturi pentru a închiria un automobil și să primiți plăcere de la acest proces.
Timpul de citire: 5 minute; valoare: nervi, timp și bani salvați.

Nu încercați să economisiți excesiv. Deseori când căutați ceva mai ieftin, acolo sunt și lucruri neplăcute: probleme cu acte, prețuri atrăgătoare la prima vedere, dar cu alte lucruri care trebuiesc achitate înafara prețului de bază, mașini de calitate mai joasă, cu defecțiuni tehnice, care pot ieși la suprafață în cel mai prost moment… De multe ori când încerci să economisești, pierzi bani. Cât nu ar părea paradoxal, dar în practică aceasta se întâlnește des. Când clienții povestesc despre colaborarea lor cu alte companii, despre cum i-au atras cu prețul jos și ce probleme au avut mai târziu… cu însăși compania de chirie auto, cu mașina, cu asigurarea.

Alegeți ceva mediu: nici prea scump, nici cel mai ieftin. Uneori prețul este inadecvat de înalt și nejustificat: cer mult, pentru ceva puțin. În alte cazuri prețul jos demonstrează că compania de chirie auto abia începe activitatea și încearcă să atragă prin aceasta clienți. Verificați dacă compania oferă programe de loialitate. Prin aceasta puteți face economii destul de plăcute pe închirierile viitoare. Cu atât mai mult, dacă compania oferă reduceri pentru clienții permanenți, acesta poate fi un semn de încredere că firma este de încredere.

Priviți pe site ce poze la automobile sunt. Dacă sunt fotografii cu automobile noi, prea frumoase pentru a fi adevărate, atunci este o posibilitate că sunteți pe site-ul începătorilor. Iar începătorii nu mereu pot satisface clienții, sau să le ofere serviciul de chirie auto la calitatea pe care o meritați cu adevărat. Citiți reclamații si termenii si conditiile chiriei auto. Aici întâlniți un scurt comentariu despre colaborarea cu compania de arendă auto. Dacă citiți cu atenție reclamațiile veți înțelege mai bine cum a decurs procesul de chirie, cum s-a comportat compania și ce impresii are clientul de la automobilul închiriat. Reieșind din aceste, puteți trage concluzii dacă se merită de arendat un automobil de la compania respectivă sau nu.

Vedeți ce oferă compania pe lângă automobil. Multe companii pentru a atrage clienții oferă alte servicii pe lângă însăși chiria auto. Spre exemplu: scaune pentru copii, șofer personal, lanțuri antiderapante pentru iarnă, altele. Unii chiar le oferă gratuit în anumite condiții. În orice caz, serviciile suplimentare la automobilul închiriat vă pot servi bine. Citiți cu atenție condițiile arendei auto. Dacă nu luați în considerație condițiile, cu care realizați chiria auto, atunci vă puteți trezi cu anumite amenzi și alte cheltuieli, pe care nu le aveți în plan.

Spre exemplu, atrageți atenția la politica companiei referitor la rezervorul de combustibil: dacă trebuie de întors automobilul cu același nivel, sau este posibil de întors cu nivelul care este. Condițiile diferă de la companie la companie, de aceea atrageți atenția la ele de fiecare dată. Gândiți-vă la scopurile pentru care realizați chiria auto. Alegerea modelului depinde de scopul pentru care închiriați automobilul. Dacă aveți în plan o călătorie la mare, sau în altă parte, atunci ar fi o decizie bună să închiriați o mașină spațioasă, cu volumul motorului mai mare (pentru a atinge viteze satisfăcătoare).

Dacă automobilul închiriat vă va ajuta să rezolvați anumite întrebări prin oraș, atunci o versiune perfectă ar fi un automobil cu volumul mic al motorului pentru a face economii pe combustibil. Sau dacă aveți de vizitat o activitate serioasă, atunci o decizie bună ar putea fi închirierea unui automobil de lux. Acestea au fost 7 sfaturi pentru a închiria un automobil cu plăcere. Sperăm să vă fie de folos, vă mulțumim că ați citit până la capăt.

Rezervarea automobilului online in Chisinau si Aeroport
Rezervarea automobilelor on-line este ceva inovativ. Chiar este foarte comod și demonstrează posibilitățile progresului tehnologic. Puteți rezerva un automobil pentru chirie chiar și de peste hotare.

1. Avantajele principale al chiriei auto on-line sunt:
2. Economisiți mult timp.
3. Aveți posibilitatea de a alege din mai multe oferte.
4. Chiria auto înafara țării. Odată ce aterizați în aeroport, automobilul închiriat vă așteaptă la parcare.
5. Nimeni altcineva nu va închiria automobilul rezervat de dvs.
6.Este simplu și se va descurca chiar și un copil de 10 ani.

Cum se realizează chiria auto on-line?

1. Alegeți automobilul pe plac.
2. Accesați „închiriază”.
3. Primți o confirmare prin poștă.
4. Ați rezervat cu succes un automobil.

Cel mai mare avantaj al chiriei auto on-line este faptul că o puteți face oriunde, din oricare parte al orașului sau chiar de la dumnevoastră acasă. Pe lângă aceasta, pentru a rezerva automobilul on-line nu aveți nevoie de nici un act. Doar alegeți modelul dorit și îl rezervați. Rezervarea este gratuită, nu este nevoie de nici o plată pentru rezervarea on-line.

Printre posibilitățile chiriei auto on-line este și faptul că puteți alege locul în care vă va fi comod să preluați comanda: Botanica, Buiucani, Centru, Posta veche sau Aeroport. Am realizat acest fapt pentru a vă face procesul de chirie auto mult mai comod. Înțelegem că pentru a prelua transportul, aveți nevoie de transport, de aceea încercăm să fim cât mai aproape de dvs.

Rezervarea auto on-line este soluția pentru confortul dumnevoastră. Fiți sigur că noi suntem compania potrivită, de la care puteți închiria un automobil. De ce?

Deja de 10 ani activăm pe piață și cunoaștem necesitățile clienților - le putem oferi serviciul de care au nevoie, adică: la prețul mai mic decât mediul de pe piață, sortiment larg, rapid, cu opțiuni suplimentare, cu reduceri pentru clienții loiali.

De ce aveți nevoie să închiriați un automobil in Chisinau?
Ce plusuri are chiria auto in Chisinau? Cum chiria auto vă poate ajuta să faceți economii? De ce este mai rentabil să închiriați un automobil in Chisinau decât să utilizați serviciile taxi?Veți primi răspuns la aceste întrebări în articolul de față.

Chiria auto are multe plusuri față de alte metode de a satisface nevoia în transport. Pe lângă faptul că de facto primiți un automobil propriu, beneficiați și de multe alte servicii suplimentare.

Deci, de ce aveți nevoie să închiriați un automobil? Cel mai puternic argument în acest sens este faptul că deveniți posesorul propriului automobil într-un termen scurt. Iar fară automobil — ca fără mâini.


Transportul auto vă poate ajuta să soluționați multe probleme: să vă deplasați rapid dintr-o parte a orașului în alta, să călătoriți, să rezolvați treburile legate de afaceri, să faceți cumpărături pentru familie, să vizitați rudele sau să petreceți timpul cu plăcere la volanul unui automobil de lux.

Chiria auto este cea mai simplă și eficientă metodă de a primi un automobil în cel mai scurt termen.


Iată câteva argumente în favoarea arendei auto:

1. Economisiți timp. Vă deplasați rapid și nu pierdeți timpul în transportul public sau așteptând taxi-ul. Doar dumnevoastră decideți când vă porniți și când vă întoarceți.

2. Economisiți bani. De multe ori oamenii apelează la serviciile taxi-ului, în timp ce chiria auto ar putea fi o soluție mai bună din punct de vedere financiar în anumite cazuri. Spre exemplu când aveți multe destinații ar fi mai rațional să închiriați un automobil decât să apelați la serviciile taxi.

3. Dețineți propriul automobil. Este mult mai comod să circuli în propriul automobil din simplul motiv că vă păstrați spațiul personal. Mai mult decât atât singur alegeți traseul după care credeți că va fi mai bine să circulați.

4. Obțineți un anumit statut în societate. Închipuiți-vă ce privire vor avea prietenii voștri, când vă vor vedea pe un Hyundai nou. Nu este principial dacă este închiriat sau nu. Cel mai important este că după chirie acest automobil vă aparține și puteți pleca cu el unde doriți.

5. Rezolvați rapid treburile ce pot apărea. Dacă sunteți antreprenor, înțelegeți importanța fiecărui moment. Un moment pierdut vă poate costa o posibilitate, sau vă poate impune cheltuieli nedorite. Puteți fi mereu în timpul potrivit cu ajutorul chiriei auto.

6. În cazul în care există vreo urgență, puteți face față. Dacă aveți nevoie rapid să ajungeți într-o anumită destinație, chiria auto este ceea de ce aveți nevoie.

7. Minimum bătăi de cap. Au trecut timpurile în care este nevoie să așteptați ore în șir pentru a semna actul de chirie. Acum totul este mult mai simplu — chiria auto se poate efectua și on-line. Plus la toate este nevoie de minimum documente pentru a închiria un automobil cu succes.

8. Alegeți ceea, ce vă este după gust. Un asortiment larg vă va ajuta să găsiți un automobil pe plac, convenabil după preț și alți parametri. Veți găsi automobilul perfect pentru chirie personal pentru dumnevoastră, acel automobil cu care veți circula cu plăcere.


Acestea au fost motivele principale pentru care chiria auto ar putea fi o decizie bună pentru dumnevoastră. Vă mulțumim vă ați citit până la capăt.

Plusurile si avantajele Chiriei Auto in Chișinău
Arenda auto în Chișinău este un serviciu care vă poate simplifica viața considerabil. Chiria auto are câteva plusuri, care vă vor ajuta să înțelegeți de ce închirierea automobilului merită atenția și banii voștri. În acest articol vom enumera plusurile chiriei auto în Chișinău.

- Primul avantaj constă în faptul că chiria auto este un proces rapid. Este nevoie doar de câteva minute. În rezultat beneficiați de un automobil propriu, care vă va ajuta să vă deplasați rapid prin și înafara orașului. Puteți închiria un automobil chiar și on-line. E destul doar să alegeți modelul pe plac și să îl comandați.

- Următorul avantaj este că închirierea automobilului vă oferă confort. Dispuneți de transportul personal care vă ajuta să vă deplasați rapid și cu plăcere. Să vă rezolvați treburile sau să vizitați locurile pitorești ale Moldovei. Este mult mai comodă deplasarea cu automobil închiriat decât cu transportul public, sau cu alte variante.

- Chiria unui automobil oferă libertatea de deplasare. Acum dumnevoastră decideți când, cum și unde plecați. Într-o finalitate veți putea vedea toate locurile care până acum v-au fost închise din motiv că nu aveați propriul transport. Cu automobilul închiriat veți putea mult mai rapid să circulați.

- Dacă nu căutați lux, puteți găsi prețuri accesibile la automobilele pentru chirie. În acest fel vă puteți satisface nevoia în propriul autotransport cu minimum investiții. Iar dacă veți comanda automobile pentru chirie permanent, veți putea primi reduceri. Sau dacă comandați pe un termen mai lung, de asemenea veți putea beneficia de reduceri.

- Automobilul închiriat poate fi comandat în locul în care vă va fi comod să îl preluați. Puteți închiria automobilul direct la aeroport, sau în raza orașului Chișinău. Pe lângă aceasta primți o deservire atentă către fiecare detaliu, pentru a vă face procesul de chrie auto cât mai comod.

Acestea au fost plusurile principale ale chiriei auto în Chișinău. Vă mulțumim că ați citit acest articol. Posibil, v-ați convins că închirierea unui automobil în Chișinău este o idee bună? Atunci comandați-l chiar acum. Sunați la telefon sau scrieți-ne pe site.