Facebook Ok Google plus
Phone
  • +373 79614735
  • +373 79012880
Selecteaza masina ta

Termeni şi Condiţii

CONDIŢII DE ÎNCHIRIERE A AUTOMOBILELOR ÎN CHIŞINĂU MOLDOVA.

Pentru a putea închiria un autoturism la compania noastra în Chişinău este nevoie ca clientul să dețină:

- Permis de conducere categoria B.

- Experienţă de conducere de mini 3 ani.

- Vârsta minimă este 23 ani.

Persoana care doreşte să închirieze un automobil de la compania noastră, trebuie să aibă la momentul semnării contractului, buletin de identitate sau paşaport. Sunt acceptate permise de conducere internaţionale din CSI, Uniunea Europeană şi USA etc.

REZERVAREA ONLINE

Rezervarea trebuie efectuata cu minim 2 zile inaintea preluării autoturismului.

Dupa ce efectuați rezervarea, primiți pe poșta electronică indicată, un mesaj informativ, rezervarea dvs fiind în curs de procesare.

Clientul se obligă, în decurs de 48 ore de la efectuarea rezervării, să lase un avans, sau să se prezinte la oficiul central pentru confirmarea ulterioară a acesteia. Rezervările care nu sunt confirmate, vor fi automat anulate.
Emailul primit dupa rezervarea automobilului pe site nu este o confirmare a rezervarii automobilului. Confirmarea rezervarii se efectueaza cind veti fi contactat de un operator al companiei.

DURATA CONTRACTULUI

Automobilele se închiriază pentru o perioadă de minim 48 de ore (2 zile). În caz de depăşire a contractului de arendă, clientul achită o penalitate pentru întirziere, prima oră va fi taxata cu 100 lei, urmatoarele trei ore cu 150 de lei si ce depaseste peste patru ore se va taxa cu o zi intreaga de chirie. Perioada de chirie ce depaseste 4 ore este considerata o zi de chirie. Plata pentru serviciile prestate sa achita in avans la momentul semnarii contractului.

OBLIGAŢIUNILE CLIENTULUI

1.Respectarea regulilor de circulaţie rutieră în Republica Moldova.

2.Utilizarea autoturismului închiriat conform regulilor şi normelor de exploatare.

3. Este strict interzisă cedarea automobilul inchiriat altei terte persoane.

4. Este interzis sa se deplaseze cu automobilul in zone pline de zapadă, noroi, gropi etc.

5. Deplasarea cu autoturismul arendat este permisă doar pe drumuri publice, este strict interzis deplasarea pe imaşuri sau câmpuri agricole.

6. De returnat automobilul companiei de chirie auto în stare funcţională, curat în interior şi exterior, aşa cum a fost luat la momentul semnarii contractului.

7. Să nu remorcheze automobilul luat în chirie.

8. Să anunţe organele competente (poliţie, pompieri etc.), inclusiv compania în caz de accident sau orice avarie minoră.

9. Să nu utilizeze autovehiculul în competiţii auto sau activităţi vânătoreşti;

OBLIGAŢIUNILE COMPANIEI DE CHIRIE AUTO.

1. Să transmită clientului autoturismul în stare buna de funcţionare conform legislaţiei. R.Moldova.

2. Să transmită clientului toate actele autoturismului închiriat, paşaport tehnic, revizia tehnică, asigurarea etc.

3. Dotarea tuturor maşinilor cu anvelope de sezon.

4. Transmiterea autoturismului către client în stare curată exterioară si interioară.

5. Punerea la dispoziţia clientului GPS navigator sau scaun de copil la solicitarea acestuia.

6. Verificarea actelor clientului la momentul semnării contractului.

7. Prezentarea informaţiei către Poliţia Rutieră, în caz ca pe perioada de chirie sunt parvenite amenzi rutiere.

8. Asigurarea şi explicarea condiţiilor contractuale clientului.

9. Autoturismul închiriat este asigurat 100 % cu tot cu ce nu este vina clientului, inclusiv zgârâieturi sau furt. Important pe perioada de chirie, automobilul să fie parcat pe timp de noapte într-o zonă autorizată, parcare, ogradă privată etc.

10. Asigurarea nu cuprinde zgârâieturile care sunt făcute de client dacă acesta s-a deplasat cu automobilul închiriat prin tufiş.

11. IMPORTANT: Asigurarea nu este valabilă în cazul în care clientul conduce în stare de ebrietate, sau influenţa drogurilor (sau a altor substanţe psihotrope) sau încalcă abuziv regulile de exploatare a autoturismului.

12. Autoturismele posedă şi asigurare adăugătoare Casco. Aceasta este o extensie a asigurării deja existente care este achitată suplimentar.

13. La solicitarea clientului, se poate oferi şi o asigurare adăugătoare pentru copii sau pasagerii care se vor afla în automobil pe perioada cât timp va fi exploatat atoturismul de către chiriaş.

GARANŢII ŞI COSTURI

1. Preţul pentru toată perioada de chirie a autoturismuluise va achita integral, inclusiv se va lasa un depozit de 100 de euro. Plata se va face în numerar, achitată în lei la cursul BNM a zilei respective.

2. Este posibilă achitarea şi prin transfer bancar.

3. Depozitul se va returna integral clientului la momentul când automobilul va fi returnat la data de scadenţă a contractului.

4. Livrarea automobilului la aeroport, hotel sau adresa exactă la solicitarea clientului pe timp de zi costă 10 euro pe timp de noapte costă 20 euro.

5. Clientul suportă toate costurile dacă a condus în stare de ebrietate sau sub influenţa substanţelor narcotice, inclusiv accidente dacă au fost premeditate sau au fost făcute din nerespectare regulilor.

6. Scaunul de copil, GPS navigatorul sau adăugarea unui şofer suplimentar sunt servicii taxate aparte, şi costă câte 5 euro pe zi.

7. Compania nu răspunde de amenzile şi sancţiunile rutiere obţinute de client pe perioada de chirie.